PARK HOTEL GOLDEN BEACH

Nisipurile De Aur Bulgaria
ВАРНА, КК ЗЛ.ПЯСЪЦИ
PARK HOTEL GOLDEN BEACH Autocar Bulgaria 2023 - Transilvania Nord 7 nopti
Park Hotel Golden Beach este considerat drept unul dintre cele mai bune hoteluri de 4* din stațiune si poate fi alegerea perfecta pentru o vacanta pe litoralul bulgaresc.

Descriere:

Park Hotel Golden Beach este considerat drept unul dintre cele mai bune hoteluri de 4* din stațiune si poate fi alegerea perfecta pentru o vacanta pe litoralul bulgaresc.


Localizare:

Park Hotel Golden Beach este situat in partea de nord a statiunii Nisipurile de Aur, intr-o zona linistita, la numai 200 de metri de plaja. 


Website:

http://www.parkhotelgoldenbeach.com/


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de recepție, lobby bar, restaurant cu terasă semicirculară cu vedere panoramică la mare, restaurant BBQ contra cost, piscină interioară cu secțiune pentru copii mici și zonă de hidromasaj, piscină în aer liber, piscină pentru copii cu tobgan, bar la piscină, centru Spa, fitness, programe de animație, loc de joacă pentru copii, un teren de mini-golf, un teren de volei și un club pentru copii, mini club, sală de conferințe, servicii de balneologie, parcare contra cost.

Facilitati camere:
Camerele sunt dotate cu aer condiționat, televizor prin cablu, minibar, seif, telefon, Wi-Fi contra cost, fotoliu extensibil, baie, uscător pentru păr și balcon, marea majoritate cu vedere la mare.


Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Transport autocar (puncte de imbarcare/debarcare conform ofertei de transport);

Cazare 7 nopti;

Masa in functie de hotelul ales;

vezi mai multe

Asigurare COVID (storno + medicala);

Taxele de intrare la obiectivele turistice si programele optionale;

Alte taxe si cheltuieli personale.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre PARK HOTEL GOLDEN BEACH, Nisipurile de Aur, Bulgaria