Drepturile utilizatorului

Utilizatorul www.btttargoviste.com are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele Dvs.;
  • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
  • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre Dvs. si membrii familiei Dvs;
  • neutilizarea site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezervari false sau frauduloase;
  • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice sau rasiste sau a altor materiale care contravin legii;
  • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in site;
  • utilizatorul www.btttargoviste.com nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului;
  • utilizatorul www.btttargoviste.com nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare;
  • utilizatorul www.btttargoviste.com nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului;

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre Btt TARGOVISTE la adresa office@btttargoviste.com

Conditiile generale de rezervare si achizitionare servicii pe www.btttargoviste.com

Orice cerere de rezervare pe site va fi considerata drept intentia dumneavoastra de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dumneavoastra va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la Btt Targoviste si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

Ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibilie. Btt Targoviste nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte informatii din site si informatiile primite direct de la reprezentantii agentiei (consultantii de vanzari). In aceste cazuri vor avea prioritate, intodeauna, informatiile primite de la reprezentantii Btt Targoviste.

Toate serviciile turistice publicate pe site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport ale pasagerilor impuse de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui site.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare. Btt Targoviste nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii pe site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si sa luati legatura cu Btt Targoviste pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dumneavoastra de a informa in scris, telefonic sau in persoana Agentia Btt Targoviste despre intentiile dumneavoastra.

In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.

Btt Targoviste sau Furnizorul accepta toate formele de cereri scrise. Btt Targoviste sau Furnizorul nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs ferma. Nu puteti anula rezervarile prin intermediul site-ului.

In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume),Btt Targoviste isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizor.

Plata

Singurul mod in care puteti achita pachetele turistice achizitionate este prin prezentarea in agentie. Ne puteti achita cash in agentie sau prin ordin de plata, in euro sau lei, conversia fiind efectuata la cursul valutar al zilei in care achitati. Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate anterior si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata poate fi efectuata in conturile bancare ale Btt Targoviste.

In anumite cazuri, detaliile cartii dumneavoastra de credit pot fi transferate catre Furnizor. Furnizorul in cauza va prelua platile pentru rezervarile dumneavoastra.

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

Btt Targoviste sau Furnizorul nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente servciilor turistice comandate.

Btt Targoviste sau Furnizorul isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxe (sau comisioane) care pot sa apara la momentul rezervarilor. In acest caz veti fi informat despre comisioanele aplicabile. Btt Targoviste isi rezerva dreptul de a transfera costurile generate de penalizarile de charge back.

In plus, Btt Targoviste ofera posibilitatea turistilor de a plati vacanta in rate sau prin tichete de vacanta! Alege vacanta ta preferata in agentia Btt Targoviste si plateste in 2 sau 3 rate fara dobanda.

Confidentialitatea datelor

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.btttargoviste.com, datele cu caracter personal si orice alte informatii ale dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de Btt Targoviste marca inregistrata in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele. Cine colecteaza datele dumneavoastra personale? S.C. Btt Targoviste S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal nr. 28073.

Drepturile de proprietate intelectuala

Materialele prezentate in cadrul website-ului www.btttargoviste.com si eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea Btt Targoviste sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala.

Pozele prezentate pe acest site sunt cele puse la dispozitie de hotel la momentul editarii ofertelor si sunt cu titlu de prezentare. Se poate intampla ca din cauza unor lucrări de constructii sau amenajare fotografiile cuprinse in acest site sa nu mai reflecte exact imaginea hotelurilor sau a complexelor. Fotografiile apartin hotelurilor sau autorilor lor (fotografi profesionisti sau amatori), iar utilizarea lor de catre acest site are rolul de a promova ofertele primite de catre agentie din partea hotelurilor. Nu ne asumam drepturi de autor asupra acestora, in afara situatiilor in care acest lucru este specificat in mod express.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata si ale Legii nr.506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, de catre Btt Targoviste, operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 28073. Scopul colectarii datelor este furnizarea de bunuri si servicii.

Sunteti obligat (obligata) sa furnizati unele din aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate explicit in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dumneavoastra determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt communicate numai urmatorilor destinatari: angajati si anumiti colaboratori ai Btt Targoviste, care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, in functiile de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu.

Conform Legii nr.677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la Btt Targoviste, Bd. Mircea cel batran, Bl H1, Parter, Targoviste, Dambovita. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Clauze de neraspundere

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea Btt Targoviste.

Btt Targoviste nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului www.btttargoviste.com sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Btt Targoviste actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in continuare Furnizori.

Btt Targoviste nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Modificari in termeni si conditiile de utilizare

Btt Targoviste poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor Btt Targoviste si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.btttargoviste.com si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Protectia datelor cu caracter personal

In 25 mai 2018 a devenit aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date („Regulamentul”). Scopul principal al acestuia este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date. Astfel, consideram ca este un moment potrivit sa te informam cum protejam datele tale personale si cum ne insusim prevederile Regulamentului.

Mai jos puteti vizualiza formularele pentru consimtamantul privind datele dumneavoastra cu caracter personal:

POLITA ASIGURARE

 

LICENTA