Ne face plăcere să vă prezentăm, în cele ce urmează, oferta noastră pentru vara 2018. Paleta largă de posibilități de cazare a fost aleasă cu multă grijă, în speranța că fiecare va găsi aici destinația preferată. Hotelurile de două și trei stele pot satisface cerințele și pretențiile tuturor. Cei care iubesc marea, soarele sau distracțiile, dar și familiile cu copii sau cei care caută liniște pot fi satisfăcuți. Fără îndoială, vor găsi cu toții în oferta noastră, indiferent de vârsta sau bugetul alocat, locul potrivit pentru o vacanță bine meritată.

Pentru a ne păstra poziția câștigată pe piața românească și în special pe cea dâmboviteană (locul I peste 13 ani consecutivi în topul firmelor dâmbovițene de turism), dar și pentru a ne menține bunul nume de care ne bucurăm, alegerea capacităților de cazare a fost făcută cu multă grijă și responsabilitate.

Prețurile reflectă calitatea serviciilor de cazare și masă.

Pentru litoralul românesc anexăm la prezenta, oferta noastră care cuprinde:

STAȚIUNEA, HOTELUL, GRADUL DE CONFORT, SERIILE, PRETURILE DE VANZARE, care includ pentru 6 – 7 zile CAZARE, MASĂ, COMISION, T.V.A., ALTE SERVICII ÎN FUNCȚIE DE STAȚIUNE, precum si ASIGURAREA ÎN CAZ DE ACCIDENTE.

Pentru celelalte stațiuni de odihnă și tratament, vă informăm că – la solicitare – putem asigura produse turistice (cazare, masa, tratament, etc. ) în stațiunile:

FELIX, HERCULANE, TUȘNAD, COVASNA, OLĂNEȘTI, GOVORA, CĂLIMĂNEȘTI – CĂCIULATA, VOINEASA, SLĂNIC MOLDOVA, BUZIAȘ, PUCIOASA, GEOAGIU BĂI, POIANA BRAȘOV, PREDEAL, SINAIA, AMARA cu o durată minimă de 6 zile.

SERVICIILE NOASTRE TURISTICE OFERITE SUNT GARANTATE PRIN CONTRACTE DIRECTE ALINIATE LEGISLAȚIEI ACTUALE DIN DOMENIUL TURISMULUI, CALITATEA ACESTORA FIIND CORESPUNZĂTOARE TARIFELOR PRACTICATE.

În perioada de extra – sezon (până la 1 iunie și după 25 august) se pot oferi locuri în toate stațiunile și cu orice zi de intrare și serii mai mici decât cele din oferta, cu sejur minim de 2 zile.

PENTRU AGENȚII ECONOMICI CARE SOLICITĂ BILETE DE ODIHNĂ ȘI DE TRATAMENT, PENTRU SALARIAȚII ACESTORA, SE VOR ÎNCHEIA CONTRACTE DE PRESTĂRI SERVICII TURISTICE. PENTRU COMPANIILE AERIENE CU ZBORURI REGULATE DIN ROMÂNIA, ELIBERĂM PE LOC BILETE LA CURSELE ACESTORA. DE ASEMENEA, ELIBERĂM BILETE DE AVION CU COMPANIILE BLUE AIR, WIZZ AIR. Asigurăm bilete ATLASSIB cu plecări din TÂRGOVIȘTE în ITALIA, SPANIA, FRANȚA, GERMANIA, AUSTRIA, GRECIA, ANGLIA, BELGIA, OLANDA. Biletele sunt valabile 6 luni la întoarcere, cu rezervare prealabilă. Se acordă reduceri pentru copii, elevi și studenti.

Oferta noastră cuprinde excursii externe cu autocarul și cu avionul. Datorită gamei largi de oferte satisfacem orice exigențe ale doritorilor de a călători. Fie că veți petrece un concediu mai lung sau doar un weekend, cu noi veți descoperi bucuria unei trăiri adevărate.

Sperăm să rămânem, sau să devenim partenerul dumneavoastră de încredere în petrecerea concediului dumneavoastră.

Vă dorim un concediu cu mult soare, atât pe Litoralul Românesc, cât și pe minunatele plaje ale Mediteranei și cu multe clipe de neuitat. Vă dorim să reveniți în agenția noastră pentru alegerea concediului perfect.

Rezervările de locuri se pot face zilnic la sediul unității noastre, din TÂRGOVISTE, BD. MIRCEA CEL BĂTRÂN, BLOC H1, PARTER, TELEFON 0245 / 634224; 0245 / 213776, UNDE UN COLECTIV COMPETENT VĂ AȘTEAPTĂ PENTRU A VĂ AJUTA SĂ VĂ PETRECEȚI O VACANȚĂ PLĂCUTĂ ȘI ODIHNITOARE.