Romania 2017-05-26T08:35:17+00:00

Originalitatea, natura si cultura sunt cateva dintre aspectele principale notate de catre turistii care viziteaza Romania.

Romania este cea mai mare tara din Europa de Sud-Est si a 12-a din Europa, cu o suprafata de 238.391 km patrati. Dimensiunea sa este comparabila cu cea a Regatului Unit sau o jumatate din cea a Frantei. Cu toate acestea, o calătorie de doar cateva ore – cu trenul, masina sau autobuzul – va permite să ajungeti în Delta Dunarii sau sa vizitati un oras medieval aproape intact in Transilvania. Puteti vizita manastiri pictate in Bucovina, sate traditionale in Maramures, monumentele arhitecturale care au transformat Bucurestiul in Micul Paris, castele de legenda ori Muntii Carpați si statiunile lor.

Fie ca alegeti sa petreceti un weekend departe de casa sau un concediu indelungat la munte ori la mare suntem convinsi că veti gasi ceva pe gustul dumneavoastra.

Oferte 2017

Oferta Turistica

Fie ca iubiti marea, soarele sau distractiile, sau aveti copii ori cautati liniste, fara indoiala, veti gasi cu totii in oferta noastră, locul potrivit pentru o vacanţă bine meritată, indiferent de vârsta sau bugetul alocat. Va asteptam in agentie pentru mai multe variante.

Vezi mai mult…

Decada Balneara

„Decada Balenara” este un program special, cu scopul de a va mentine sanatatea, folosind factori naturali. Tarifele sunt accesibile tuturor categoriilor sociale, dar sunt obligatorii scrisoarea medicala si adeverinta de salariat/cuponul de pensie.

Vezi mai mult…

Litoral

La BTT Targoviste veti gasi cele mai bune preturi pentru litoralul romanesc, pregatite special pentru dumneavoastră. Alegerea capacităţilor de cazare a fost făcută cu multă grijă şi responsabilitate.

Vezi mai mult…

Hai la Bai!

Programul Hai la Bai cuprinde pachete de servicii, 5 nopti de cazare, loc in camera dublă, masa si tratament și o consultatie gratuita. Programul este destinat oricui, indiferent de varsta.

Vezi mai mult…

Refacere

O saptamana de refacere include 6 nopti de cazare cu demipensiune si 5 zile de tratament. Programul este destinat oricui, indiferent de varsta. Trimiterea medicala este obligatorie.

Vezi mai mult…

Inimi Sanatoase

Programul Pentru o inima sanatoasa cuprinde pachete de servicii, intre 12 si 7 nopti de cazare, loc in camera dublă, masa si tratament și o consultatie gratuita, la hotel Montana, Covasna.

Vezi mai mult…

Seniori activi

Programul Seniori activi cuprinde pachete de servicii, intre 12 si 7 nopti de cazare, loc in camera dublă, masa si tratament și o consultatie gratuita. Programul este destinat persoanelor in varsta, care isi doresc revitalizare si relaxare.

Vezi mai mult…

Oferta Calimanesti

Oferta speciala la Calimanesti include 6 sau 9 nopti de cazare, pensiune completa si tratament – 2 proceduri pe zi. De asemenea, beneficiati de acces la pisicina la tariful promotional de 1 leu/zi. Oferta este disponibila tuturor.

Vezi mai mult…

Felix SPA

Oferta Felix SPA pentru Toti se adreseaza tuturor si include 5 nopti de cazare, masa in functie de alegerea personala (mic dejun, demipensiune sau pensiune completa) plus tratament – 2 proceduri/zi.

Vezi mai mult…

Luni-Joi 8:30 - 17:00 | Vineri 8:30 - 16:00 | Sambata 9:00 - 12:00 | (+4) 0245.634.224 | E-mail | BTT TGV