Politica de confindentialitate 2018-03-23T22:25:07+00:00

Politica de confidențialitate

S.C. Btt Targoviste S.R.L. administreaza toate datele cu caracter personal primite pe parcursul utilizarii paginilor web in conformitate cu dispozitiilor legislative in vigoare privind protectia datelor personale si difuzarea datelor de interes public, asa cum reies din prevederile Legii 677 / 2001.

Prin acordul dumneavoastra exprimat prin accesarea si utilizarea www.btttargoviste.com datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dumneavoastra pot fi prelucrate si utilizate de S.C. Btt Targoviste S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

In cazul in care dvs. puneti in mod benevol la dispozitia S.C. Btt Targoviste S.R.L. orice date cu caracter personal, prin aceasta va dati acordul ca S.C. Btt Targoviste S.R.L. – agentie de turism – in scopul si pe durata dictata de tranzactia efectuata – sa inregistreze aceste date si sa le administreze. S.C. Btt Targoviste S.R.L. poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furmizari voluntar.

Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
  • Pentru a livra servicii precum newslettere, evenimentele sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat.
  • Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.

Ocazional, putem folosi informatiile pentru a lua legatura cu dumneavoastra în scopul unor cercetari de piata referitoare la serviciile furnizate de noi, toate acestea, în scopul de a optimiza serviciile oferite si de a fi pe masura exigentelor dumneavoastra.

In diferite sectiuni din acest website se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip “business contact” iar S.C. Btt Targoviste S.R.L. le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.

Luni-Joi 8:30 - 17:00 | Vineri 8:30 - 16:00 | Sambata 9:00 - 12:00 | (+4) 0245.634.224 | E-mail | BTT TGV